Make your ebook sell

| 15 comments

Hari ini masuk hari ke-8 kalau tak silap,kita orang muslim, berpuasa bersama-sama di bulan yang mulia ni.

Dah lama tak jenguk blog ni. Hari ni syukur dapat menulis entri baru ni.

Hari ni saya membuat entri berkenaan dengan sebuah ebook yang saya pikir dapat membantu anda untuk membuat ebook seterusnya menjual ebook anda.

Ebook ini ditulis oleh seorang pensyarah University of New York. Beliau berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pengajaran, pengarangan dan juga penulisan.

Untuk menarik rasa minat anda, saya ajukan satu soalan "cepu emas". 

Kenapa anda menulis?

Sebenarnya kita menulis ni adalah untuk berkongsi ilmu pengetahuan. Untuk berkongsi idea dan pendapat. Untuk berkongsi pengalaman pahit dan manis. Dan tidak lupa juga kita menulis ni untuk berkongsikan cita-cita dan inspirasi.

Kita sebenarnya dilahirkan sebagai penulis. Semua orang boleh menulis cuma ada yang boleh menulis dengan baik atau tidak sahaja.

Kenapa kita memilih ebook sebagai medium menulis?

Kerana ebook ini hanya didapati secara online sahaja. Pada masa ini, penggunaan internet telah meningkat secara mendadak. Segala info yang diperlukan hanya berada di hujung jari sahaja. Segala-galanya online sekarang. Lagi satu penulis akan menulis perkara yang menarik yang spesifik yang dicari oleh orang-orang yang melayari internet. Sebagai contoh macam mana nak buat duit. So, penulis akan menulis ebook yang spesifik pasal perkara itu.

Sebenarnya macam-macam lagi cerita pasal ebook ni. Kalau saya tulis sure panjang berjela punya. Nanti anda tentu boring punya. Untuk itu saya sediakan link untuk anda download dan baca sendiri. Best tau!

Untuk mendownload ebook ini sila klik di sini - "Make your ebook sell" (877Kb) dan "Reseller Right Make your ebook sell" (140Kb)

Super Fast Product

'gambar sebelah di ambil dari paulpender.com'

Salam kepada semua!

Syukur sesangat, di hari yang mulia dan bulan yang mulia ini dapat lagi kita bertemu dalam blog saya ni. 

Terlebih dahulu, saya nak minta maap kerana lama dah tak update blog ni. Semakin hari semakin sibuk. Saya baru mendapat tugasan dari Pengarah Penyelidik untuk membuat research tentang P3 Lab. Ada juga terpaksa menolong orang-orang di unit Pathology untuk meng"ISO"kan lab mereka. Nak men"standar"kan lagi research kami di jabatan kerajaan ni. So memang tak berkesempatan sangat untuk menulis blog ni. Ni pun, semasa menulis entri ni, tengah curi tulang jap ni... Hehehe...

Untuk yang pertama kali dalam bulan posa ni, saya telah me"review" satu ebook yang menarik jugak. Ia adalah berkenaan tentang macam mana nak membuat sesuatu produk dengan cepat.

Kepada anda yang nak berniaga di internet tetapi tak ada idea untuk mendapatkan atau mereka produk tersendiri, ebook ini adalah terbaik untuk anda. Anda dah tak payah nak peningkan kepala untuk memikirkan tentang produk yang akan anda jual.

Ebook ini menceritakan satu persatu tentang produk-produk yang telah dicipta oleh peniaga-peniaga internet untuk membuat duit. Ada sebanyak 103 idea produk yang anda dapat baca dalam ebook ni. So jangan tak download tau. Sekurang-kurangnya idea anda akan berkembang lagi.

Untuk mendapatkan ebook ini, sila download secara PERCUMA di sini - "Super Fast Product" (85.1Kb)


Tukar Link dan Promosi Website - Webkios Direktori gratis untuk promosi dan tukar link website indonesia dengan berbagai macam kategori. Tambahkan website anda sekarang!