Metty Freeware Meta Tag Maker

|

Seach engine telah menukarkan gayanya dalam beberapa tahun kebelakangan ini dalam penggunaan data yang ada pada meta tag. Tetapi mereka tetap menggunakan data yang ada pada meta tag untuk mencari tajuk sesuatu website, kandungan website dan pemilik website.

Seperti yang tertera di atas, nama software yang akan saya perkenalkan ini adalah Metty! Macam nama perempuan kan? Terlampau banyak software untuk buat meta tag ni, tapi saya jatuh hati kat Metty ni sebab ia simple. Anda hanya perlu mengisikan tempat kosong seperti dalam borang selepas tu tekan saja "Generated Tags" tab. Siap dan boleh copy and paste pada blog atau website anda. Mudah sangat kan?

Ciri-ciri yang terdapat pada Metty ialah:

1. Create HTML meta tag by filling simple form

2. Support 33 meta tags

3. Import an existing HTML file from your hard-drive or web

4. Insert generated meta tags into HTML and save

5. Save tags as a file for use as a template

6. Limited support for Dublin core meta tags

So, untuk sesiapa yang pening-pening dan malas nak taip meta tag ni, sila download dengan PERCUMA di sini - "Metty" (2.4Mb)

2 comments:

Duit Gratisan said...

Wah bagus tuh, asal ga terlalu banyak tag, bisa-bisa, google marah

Mr. KoEcheL said...

Wahhhhh kereeen tuh.
Tapi gunanya untuk apa ya?
heheheh


Tukar Link dan Promosi Website - Webkios Direktori gratis untuk promosi dan tukar link website indonesia dengan berbagai macam kategori. Tambahkan website anda sekarang!