Free Google Traffic

|

Jangan tengok gambar kat sebelah ni lama-lama. Ia adalah hiasan semata-mata :).

Kali ini, saya paparkan video ebook yang dikarang oleh pengiat Adsense juga iaitu Louis Allport. Dia ni banyak mengarang video ebook. Senang! Dengan video tu kita boleh melihat sendiri teknik dia gunakan untuk menjana duit di internet. Tak payah la sangat nak mencari-cari macam mana nak buat!

Ada beberapa tajuk yang menarik yang beliau bincangkan. Mungkin sesetengah pembaca dah tahu dan mungkin yang tak tahu. Secara personal, saya tak tahu langsung teknik yang beliau gunakan. Kali pertama dapat tengok dengan sendiri. Yang paling penting sekali, teknik yang beliau gunakan itu tak payah keluar modal. PERCUMA tau! Semua guna Google punya program.

Ok, antara tajuk-tajuk yang menarik yang beliau bincangkan ialah:

1. Macam mana nak dapat traffic percuma menggunakan "Google News" - Pernah guna ke teknik ni?

2. Macam mana nak dapat traffic peruma dan banyak menggunakan "Google Image" - Yang ni lagi la saya tak tau pun

3. Memperolehi keuntungan dari "Google Sitemap"

4. Macam mana nak mendapatkan traffic percuma menggunakan "Google Video" - yang ni saya rasa ramai yang dah tau

5. Cara menggunakan "Google Base" untuk mendapatkan banyak traffic

6. Macam mana nak menggunakan "Froogel" untuk mendapatkan traffic - yang ni tak pernah jumpa

7. Macam mana mendapatkan traffic menggunakan "Google Group" - yang ni pun saya rasa ramai yang dah tau

8. Macam mana mendapatkan traffic percuma menggunakan "Google Book Search" - yang ni pun saya tak pernah jumpa

Setelah melihat video yang beliau buat ni, baru rasa ceteknya ilmu tentang mendapatkan traffic untuk website saya. Memang bagus la ebook ni senang cakap. Saya memang merekomen anda semua untuk mendowloadnya. Saya berharap bila anda dah download dan apply teknik beliau, traffic akan datang dengan banyak sekali ke blog atau website anda seterusnya menghasilkan pulangan yang tinggi pada anda.

Untuk mengetahui teknik si Louis Allport ni, sila download ebook ini dengan PERCUMA di sini - "Free Google Traffic"

7 comments:

Kujie said...

banyaknya saya tatau...hehehe..mungkin base berblog bukan nak cari traffic tapi sejak dah tukar domain sendiri dan hosting selalu baca ttg tajuk2 mcm ni..

nk download2 pun tak pandai..lagi cetek ilmu saya...

ebooksduit said...

tak pa kak jie... belajar sampai mati... mesti pandai satu hari nanti. jangan kata dah terlambat. dah mati esok baru kata terlambat.... so, belajar dan teruskan belajar... saya pun belajar jugak2... hehehe

iEn said...

aiyoyo!!! gambaQ lucah oik! wekekekek :D

EbookFree said...

mana ada... tak nampak pa pun... kan kat situ dah tulih jangan tgk... korang ni la...

Duit Gratisan said...

Ebook ini pakai bahasa apa bro? Inggris ya. My english is not vey good.

ihsan said...

Seperti biasa..saya ijin download e-booknya ya....

CAkep banget tuh cewek yang pake baju Google...hehehehe...

EbookFree said...

jangan tenung lama2 gambarnya... hiasan saja... nanti buta matanya... hehehehe


Tukar Link dan Promosi Website - Webkios Direktori gratis untuk promosi dan tukar link website indonesia dengan berbagai macam kategori. Tambahkan website anda sekarang!